شنبه 20 آبان 1402 مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه پیام نور واحد ماهشهر به تاریخ 17/8/1402 با حضور ریاسـت دانشگاه،کارکنان،دانشجویان و مسئولین شهرستان در حسینیه توحید برگزار گردید. در این مراسم که با تلاوت چند از کلام الله مجید و سرود ملی وپخش بیانات رهبری در حوزه دانشگاه ودانشجو شروع شد، ریاست محترم دانشگاه جناب دکتر برومندزاده ضمن عرض خوش آمد وخیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود وحاضرین جلـسه به ایـراد سخنرانی پرداختند. ایشان بیان داشتند: شیوه آموزش در دانشکاه پیام نور به صورت باز واز راه دور می باشد.که دانشجو می تواند در کنار سایر فعالیت های اجتماعی وشغلی وبا کمترین هزینه به راحتی می توانـد به تحصـیل پرداخته ومدارج عالی علمی را طی نمایند.در پایان ضمن تجلیل از دانشجویان برتر حوزه های علمی وفرهنـگی وهمچنین تقدیر از کارکنان دانشگاه مراسم با اهدای لوح تقدیر وهمچنین پذیرایی وذکر صلـوات بر محـمد وآل محـمد بـه پایان رسـید.