پيرو اطلاعيه‌ به تاریخ 1402/11/03 اين سازمان مبنی بر پذيرش دانشجو در كدرشته محل هاي اعلام شده از سوي دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي در مرحله پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي آزمون سراسري بهمن ماه سال 1402، ضمن اعلام اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي كدرشته‌محل‌هاي مرحله مذكور، توجه پذیرفته‌شدگان را به موارد ذيل جلب مي‌نماید:
1- متقاضياني که اسامي آنان به عنوان پذيرفته‌شده نهايي اين مرحله اعلام شده، لازم است براي اطلاع از زمان دقيق ثبت‌نام و مدارک مورد نياز از روز چهار‌شنبه به تاریخ 1402/12/23به درگاه اطلاع‌رساني دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل قبولي خود مراجعه نمايند.
2- پذيرفته‌شدگان باید حداكثر تا تاريخ 1402/11/30داراي گواهی ديپلم نظام‌ قديم آموزش متوسطه، پيش‌دانشگاهي نظام آموزشي سالي واحدي يا ترمي واحدي، ديپلم نظام آموزشي جديد (نظام آموزشي 3-3-6) يا مدرك كارداني (فوق‌ ديپلم) باشند، در غير اينصورت مجاز به ثبت‌نام نخواهند بود.
3- عدم ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان در زمان مقرر به منزله انصراف قطعي از تحصيل آنان تلقي خواهد شد.
4- کسانی كه قبلاً در يكي از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي در رديف پذيرفته شدگان نهايي قرار گرفته‌اند، مطابق ضوابط، قبولي قبلي آنان لغو شده و باید منحصراً در رشته قبولي جديد به تحصيل بپردازند. ضمناً لازم نيست از محل قبولي قبلي خود انصراف دهند، بلكه با آنان همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد و توسط موسسه محل قبولي مندرج در اين اطلاعيه، مدارك ثبت‌نامي افراد از محل قبولي قبلي آنان درخواست مي‌شود.
5- پذيرفته‌شدگان مرد لازم است با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظيفه‌ عمومي»‌ مندرج‌ در صفحه 10 دفترچه‌ راهنماي‌ ثبت‌نام و انتخاب رشته مرحله پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي بهمن ماه آزمون سراسري سال 1402 واجد شرايط لازم بوده و گواهي مربوط به دانشگاه محل قبولي ارائه دهند.
6- در هر مرحله‌ از پذيرش (ثبت‌نام‌، پذيرش دانشجو يا هنگام‌ تحصيل‌)، چنانچه‌ مشخص‌ شود حقايق‌ را كتمان‌ يا اطلاعات غلطي ارائه نموده و واجد شرايط نیست، قبولي‌ وي‌ لغو و طبق‌ مقررات‌ با ایشان‌ رفتار خواهد شد.