كوچك يا بزرگ كردن بخش رويدادها:.
دوشنبه 21 مهر 1399 انجام به موقع امور دانش آموختگی اتباع خارجی قابل توجه دانش آموختگان غیر ایرانی ( اتباع خارجی)
احتراما با توجه به مشکلات به وجود آمده برای برخی دانشجویان و همچنین دانشگاه در خصوص مواردی که دانشجویان به موقع جهت امور مربوط به دانش آموختگی خود اقدام ننموده اند به اطلاع میرساند:
بعد از پایان تحصیلات جهت امور دانش آموختگی میبایست حداکثر به مدت دو ماه به اداره دانش آموختگان واحد و پس از تکمیل پرونده به اداره کنسولی استان مراجعه نمایید.قابل ذکر است بر اساس ضوابط و مقررات پلیس مهاجرت و اتباع خارجی در صورت عدم مراجعه به موقع و بروز هر گونه مشکل اقامتی ( تاخیر ، دیرکرد تمدید و سایر موارد مشابه ) ملزم به پرداخت خسارت تاخیر می باشند .
مراتب جهت اجرای دقیق و توجه شما دانشجویان گرامی (اتباع خارجی) اطلاع رسانی گردیده است و از تاریخ انتشار این اطلاعیه دانشگاه هیچگونه مسئولیتی جهت عدم مراجعه و خسارات وارده به شما نخواهد داشت